Coach Café: Job Repair

Vandaag de dag is het uitoefenen van je job een echte uitdaging geworden. Corona heeft dit nog meer op scherp gesteld. Je moet jezelf bijna continu heruitvinden, op afstand werken, mee zijn met de automatisering en digitalisering. En dit in combinatie met een verhoogd tempo, een portie stress en een balanceren tussen werk en privé. Er is nood aan tools waarmee je snel, simpel en slim oplossingen kan selecteren waarmee je verder kan.

Tijdens dit Coach Café vertelt Wim Thielemans het verhaal achter zijn boek Jobrepair – de slimme toolkit voor meer zin en minder twijfel over het werk. Hij brengt ook de tools Attitude in a Box en het Jobcraftingspel mee.

 

Het dragen van een mondmasker is verplicht tijdens de hele duur van de activiteit. Het mondmasker mag enkel afgezet worden voor het nuttigen van een drankje of eten. Vergeet je niet je eigen mondmasker mee te brengen?

Wim Thielemans ontwikkelde verschillende businessgames en introduceerde als eerste Jobcrafting en Teamcrafting in België. Op zijn LinkedInpagina en zijn bedrijfswebsite www.dynamo.be geeft Wim via blogs, columns, podcasts tips over het bouwen van de werkplek van de toekomst. Op de site www.jobrepair.be licht hij een tipje van de sluier op over zijn nieuwste boek.

We care about your health

Citizenne werkt corona-proof.
 

Het dragen van een mondmasker is verplicht tijdens elke activiteit (zowel binnen als buiten).
We respecteren waar mogelijk de fysieke afstand (1,5m) en stellen handgel en mondmaskers ter beschikking voor wie zijn/haar mondmasker is vergeten.

Lees hier wat we nog meer doen en wat je zelf kan doen.
Zo dragen we zorg voor elkaar opdat iedereen met een gerust hart kan deelnemen.

di 17 nov 2020

Nu inschrijven

30 plaats(en) beschikbaar

Locatie

Tefo
Handelskaai 48 a
1000
Brussel

Prijzen

Basistarief
€ 10.00
Pensioengerechtigden / studenten
€ 7.00
Mensen met vervangingsinkomen
€ 5.00
Paspartoe kansentarief
€ 2.00