Vitamine Toekomst

Actrice Reinhilde Decleir leidt Tutti Fratelli, een sociaal-artistieke werkplaats in het hart van Antwerpen. Tutti Fratelli maakt theater met personen die minder kansen kregen in hun leven. Mensen in armoede, met psychische problemen of met een beperking, iedereen is welkom bij Tutti Fratelli. 

Tijdens deze ONLINE TALK gaat Wim Oris (artistiek coördinator Cie Tartaren) in gesprek met Grande Dame Reinhilde Decleir over kunst in een verdeelde samenleving. Hoe kijkt zij naar de toekomst? Welke rol kan kunst hierin spelen en hoe kan kunst prangende uitdagingen als mobiliteit, diversiteit, duurzaamheid in een ander perspectief plaatsen? Kan kunst de wereld redden of is het slechts een vlucht van de realiteit?

Naast Reinhilde Decleir is ook Anke Somers te gast. Een jonge slam poet en actrice (bij o.a Collectief NOK en het Mechels Stadsgezelschap).

 

Wanneer: DONDERDAG 28/01 van 20:00 tot 21:30
Waar: online

5€

Wat is Vitamine Toekomst

Corona schudt ons leven niet alleen grondig door elkaar, deze crisis confronteert ons ook met enkele dringende vraagstukken over de samenleving.

Daarom lanceren we Vitamine Toekomst: 7 boeiende online TALKS met gastsprekers van formaat.

Van oktober tot april gaan we op zoek naar mogelijke antwoorden op prangende samenlevingsvraagstukken. Inspirerende denkers en doeners komen aan het woord. Zij werpen vanuit hun expertise een blik op de wereld na vandaag. Een boost voor een hoopvolle toekomst!

Lees meer op: www.vitaminetoekomst.be
Vitamine T is een initiatief van alle Vormingpluscentra in Vlaanderen en Brussel.