Workshop: Cooking the iftar - Marokkaanse iftar

Wie graag kookt en nieuwe gerechten uittest zal hier zijn hart ophalen. Tijdens ‘cooking the iftar’ leer je de typische gerechten maken die tijdens de iftar op tafel komen. Iftars zijn er over de hele wereld, dus variatie gegarandeerd. Dit jaar ligt de focus op vegetarisch en duurzaam. Want veggie is halal.

In deze workshop ontdek je de Marokkaanse keuken met Samira.

Geen Marokkaanse iftar zonder een harirasoep. Samira vertelt je hoe het eraan toegaat tijdens een iftar. Daarna mag je zelf de mouwen opstropen om dit klassieke gerecht te leren maken.

Naast de harira mag een typische Marokkaanse smoothie ook niet ontbreken op een iftar.

Ceux qui aiment cuisiner et tester de nouveaux plats pourront se régaler. Pendant ‘cooking the iftar’, vous apprendrez à préparer les plats typiques qui sont servis pendant l’iftar. Les Iftars se font dans le monde entier, donc la variation est garantie. Cette année, l’accent est mis sur le végétarisme et le développement durable. Parce que veggie est halal.

Dans cet atelier vous découvrirez la cuisine marocaine avec Samira.

Pas d'iftar marocain sans la soupe harira. Samira vous raconte comment ça se passe pendant un iftar. Vous pourrez ensuite retrousser vos manches pour apprendre à faire ce plat classique.

Outre le harira, un smoothie marocain typique ne devrait pas manquer sur un iftar.

za 04 mei 2019

Nu inschrijven

13 plaats(en) beschikbaar

Locatie

Muntpunt - Gaanderij
Munt 6
1000
Brussel

Kosten

Gratis
€ 0.00