Citizenne tijdens de Corona-crisis

Naar aanleiding van de Corona-crisis sluit Citizenne de deuren.
We werken wel verder achter de schermen.

 

Het is nog wat zoeken naar woorden, naar nieuwe manieren van werken en nieuwe vormen van verbinding. Want dat laatste blijft onze missie, ook en misschien nog meer in deze Corona-tijd.

Wat moet je weten over de komende tijd?

We annuleren alle activiteiten tot en met 15 juni.

We bekijken nadien of we bepaalde activiteiten later opnieuw kunnen inplannen. Heb je je ingeschreven voor een activiteit die werd geannuleerd? Dan krijg je van ons nog een mail i.v.m. de praktische afhandeling (zoals terugbetaling van inschrijvingsgeld).

 

 

 

Cirkel je mee op donderdag?In deze Corona-tijd is er nood aan verbinding en helpt het om ervaringen en gevoelens te delen. Daarom organiseren we telkens op donderdag een virtueel cirkelgesprek. Gewoon om te delen wat er jou op dat moment bezighoudt. Waar je mee zit, wat je lastig vindt, waar je energie van krijgt, waar je naar uitkijkt, welke plannen je aan het smeden bent. Alles mag er zijn en iedereen is welkom. Zin om mee te cirkelen?

Stuur dan een mailtje naar cathelyneatcitizenne.be en dan krijg je een link waarmee je kan deelnemen aan het eerstvolgende cirkelgesprek.

We lanceren Free Listening on call

Heb je behoefte aan een luisterend oor of gewoon zin in een babbeltje? Met een tas koffie erbij?
Voor de koffie zal je zelf moeten zorgen maar wij luisteren graag naar jou.
Bel ons of wij bellen jou. Aan jou de keuze.

 

  • Bel jij graag naar ons? Je kan ons bereiken op de Citizenne gsm: 0478/877 386. We kunnen niet beloven dat we altijd bereikbaar zullen zijn maar je kan steeds je naam en telefoonnummer achterlaten, dan bellen we jou terug.
     
  • Word je graag opgebeld? Stuur dan infoatcitizenne.be (een mailtje) met je gegevens en wij bellen jou terug.

Volg ons op Facebook en Instagram

Hou de komende weken zeker onze Facebook-account en Instagram in de gaten. Het is onze manier om contact met jou te houden en je te inspireren met tips en positiviteit. Laten we de Citizenne-community levendig houden en zo voelen dat we verbonden zijn.