Workshop: lacto-fermentatie

Incl. lunch en drankje

 

Fermentatie is een oeroude techniek om voedsel te bewaren. Het versterkt bovendien de voedingswaarde van je groenten en fruit. Goed dus voor je gezondheid en de planeet! Tijdens de workshop ontdekken we de geschiedenis van het fermenteren en de kenmerken van verschillende technieken.

 

I.s.m. Champ du Chaudron

La fermentation est une technique ancienne de conservation des aliments. Il renforce également la valeur nutritive de vos fruits et légumes. Bon pour votre santé et pour la planète ! Au cours de l'atelier, nous découvrirons l'histoire de la fermentation et les caractéristiques des différentes techniques.

vr 15 nov 2019

Registreer voor wachtlijst

Dit evenement is momenteel volgeboekt. U kunt echter wel nu inschrijven en op een wachtlijst geplaatst worden. U krijgt bericht als er plaatsen vrijkomen.

Locatie

Metro Eddy Merckx
uitgang hoek Lenniksebaan en Josse Leemanslaan
1070
Anderlecht

Prijzen

Basistarief
€ 5.00
Paspartoe kansentarief
€ 2.00