FILM: The Biggest Little Farm

Incl. ontbijt

 

Regisseur John Chester, zijn vrouw en hun hond ruilen de drukke stad in voor het platteland. Even buiten Los Angeles proberen ze een afgeleefd en uitgedroogd stuk land om te bouwen tot een unieke boerderij met een bloeiend, zelf-regulerend ecosysteem. Dat dat niet zonder slag of stoot gebeurt, is een understatement van jewelste.
'The Biggest Little Farm' toont een eerlijk en tegelijk prachtig beeld van dit jarenlange proces om in harmonie met de natuur te leven, met zowel de successen als de tegenslagen. Een absolute eye-opener, en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven.


We starten de ochtend met een lekker ontbijt. Na de film is er een nabespreking.

 

I.s.m. GC Nekkersdal, Faab vzw, Food Bridge vzw & BOp

Le réalisateur John Chester, sa femme et leur chien échangent la ville contre la campagne. Juste à l'extérieur de Los Angeles, ils essaient de transformer une parcelle de terre usée et desséchée en une ferme unique avec un écosystème florissant et autorégulé. Inutile de dire que ce n’est pas une tâche facile.

The Biggest Little Farm montre une image honnête et en même temps belle de ce processus de vie en harmonie avec la nature, avec ses succès et ses échecs. Une véritable révélation, une ode à l'idéalisme, à l'infinie complexité de la nature et au cycle de la vie.

do 20 feb 2020

De ticketverkoop is afgelopen

Locatie

GC Nekkersdal
Emile Bockstaellaan 107
Laken
1020

Prijzen

Basistarief
€ 5.00
Paspartoe kansentarief
€ 2.00