Boekbabbel: Ten zuiden van de grens

Hajime en zijn jeugdliefde Shimamoto groeien allebei op als enig kind. Na schooltijd luisteren ze samen naar muziek, houden elkaars hand vast en praten over de toekomst. Als Hajime met zijn familie naar een andere stad verhuist, verliezen ze elkaar uit het oog. Jaren later komen ze elkaar weer tegen. Hajime is de succesvolle eigenaar van een nachtclub, echtgenoot en vader. Shimamoto’s leven is gehuld in geheimen die ze niet wil prijsgeven. Hajime zet alles op alles om zijn oude jeugdliefde weer te veroveren.

 

Met 'Ten zuiden van de grens' schreef sterauteur Haruki Murakami een stille en sensuele Bildungsroman. Het verhaal speelt zich af in het verre Japan, maar Murakami geeft je geen enkele aanleiding om je niet volledig in te leven in deze prachtige moderne tragedie.

Wat is de boekbabbel?

Grote verhalen, grootse gevoelens en leesplezier in alle maten! De maandelijkse Boekbabbel is een vaste waarde bij Citizenne. Iedereen is er welkom. Samen wisselen we van gedachten over een boek en over de dingen des levens. 

Boekbabbel is een samenwerking tussen Muntpunt en Citizenne. De deelnemers vormen een bonte verzameling van Nederlandstaligen en anderstaligen met een goede kennis van het Nederlands.

Wil jij mee babbelen over een van deze boeken? Schrijf je in, lees het boek en schuif mee aan tafel.

vr 15 mrt 2019

De ticketverkoop is afgelopen

Locatie

Muntpunt - Agora
Munt 6
1000
Brussel

Kosten

Gratis
€ 0.00