Boekbabbel: Indische duinen

Een gezin keert terug uit het oude Indië. Een Japans kamp ligt achter hen, maar Nederland biedt geen vrede. De repatrianten vestigen zich in een koloniehuis in de duinen. Ze krijgen een zoon. Hij is de buitenstaander die in een sfeer van verzwegen leed wordt opgevoed. Zijn vader wil hem harden voor de oorlog die komt. Nu, 47 jaar later, ontrafelt de zoon de geheimen en leugens van zijn familie.

 

'Indische duinen' is een genadeloze autobiografische roman. Het boek werd in verschillende talen vertaald en wordt beschouwd als een hoogtepunt in het oeuvre van Adriaan van Dis. In 1995 werd de roman bekroond met de Gouden Uil en de Trouw Publieksprijs voor het Nederlandse boek.

Wat is de boekbabbel?

Grote verhalen, grootse gevoelens en leesplezier in alle maten! De maandelijkse Boekbabbel is een vaste waarde bij Citizenne. Iedereen is er welkom. Samen wisselen we van gedachten over een boek en over de dingen des levens. 

Boekbabbel is een samenwerking tussen Muntpunt en Citizenne. De deelnemers vormen een bonte verzameling van Nederlandstaligen en anderstaligen met een goede kennis van het Nederlands.

Wil jij mee babbelen over een van deze boeken? Schrijf je in, lees het boek en schuif mee aan tafel.

vr 18 okt 2019

De ticketverkoop is afgelopen

Locatie

Muntpunt
Munt 6
1000
Brussel

Kosten

Gratis
€ 0.00