Boekbabbel: De overgave

Texas, 1836. Een groep jonge Comanche-indianen overvalt het fort van de pioniersfamilie Parker. Granny moet toezien hoe haar man en schoonzoon worden vermoord en haar kinderen en kleinkinderen worden ontvoerd. De vrouw overleeft op pure wilskracht. Voortaan kent haar leven nog maar één doel: de ontvoerde kinderen terugvinden. In haar gevecht voor haar familie leert ze uiteindelijk het machtigste wapen van allemaal te hanteren: vergeving. 

 

'De overgave' is een roman over hoop, wraak en nietsontziende liefde. Arthur Japin baseerde zich bij het schrijven op historische feiten. In 2008 won het boek de NS Publieksprijs.

Wat is de boekbabbel?

Grote verhalen, grootse gevoelens en leesplezier in alle maten! De maandelijkse Boekbabbel is een vaste waarde bij Citizenne. Iedereen is er welkom. Samen wisselen we van gedachten over een boek en over de dingen des levens. 

Boekbabbel is een samenwerking tussen Muntpunt en Citizenne. De deelnemers vormen een bonte verzameling van Nederlandstaligen en anderstaligen met een goede kennis van het Nederlands.

Wil jij mee babbelen over een van deze boeken? Schrijf je in, lees het boek en schuif mee aan tafel.

vr 15 feb 2019

De ticketverkoop is afgelopen

Locatie

Muntpunt - Agora
Munt 6
1000
Brussel

Kosten

Gratis
€ 0.00