Boekbabbel: Dagen zonder honger

Laura is 19 jaar een heeft anorexia. Ze laat zich opnemen in het ziekenhuis. Daar ontmoet ze dokter Brunel. Hij is de enige die haar lijden begrijpt. Tijdens een herstelperiode van 3 maanden verwerft Laura meer inzicht in zichzelf, haar ziekte en de oorzaken ervan. Die liggen diep in haar kindertijd begraven. Beetje bij beetje leert ze de zelfvernietiging te weerstaan en krijgt ze haar lijf en haar leven terug.  

 

Delphine de Vigan baseerde 'Dagen zonder honger' op haar eigen ervaringen met anorexia als tiener. De roman komt zo dicht bij het echte leven van de Franse schrijfster dat ze oorspronkelijk opteerde voor het pseudoniem Lou Delvig.

Wat is de boekbabbel?

Grote verhalen, grootse gevoelens en leesplezier in alle maten! De maandelijkse Boekbabbel is een vaste waarde bij Citizenne. Iedereen is er welkom. Samen wisselen we van gedachten over een boek en over de dingen des levens. 

Boekbabbel is een samenwerking tussen Muntpunt en Citizenne. De deelnemers vormen een bonte verzameling van Nederlandstaligen en anderstaligen met een goede kennis van het Nederlands.

Wil jij mee babbelen over een van deze boeken? Schrijf je in, lees het boek en schuif mee aan tafel.

vr 17 mei 2019

De ticketverkoop is afgelopen

Locatie

Muntpunt - Agora
Munt 6
1000
Brussel

Kosten

Gratis
€ 0.00