januari 2015
ma
di
wo
do
vr
za
zo
 
 
 
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Brussels Coach Café: de 5 psychosociale kernbehoeftes in een groep
In iedere groep, in ieder mens leven 5 essentiële kernbehoeftes. Deze kernbehoeftes hebben een impact op een groepsproces en op jezelf. We verkennen deze behoeftes aan de hand van enkele theorieën. Hoe je ze vervolgens in balans krijgt en houdt, leer je in een taoïstische oefening.
21
22
23
Boekbabbel
Babbelen over boeken. Dat doen we 1 keer in de maand. Centraal staat natuurlijk het boek! Maar we willen vooral een bruisende en behaaglijke plek zijn waar mensen van gedachten wisselen over boeken en andere dingen des levens.
24
25
26
27
28
29
30
31

AYAY!

AYAY zet frustraties over de publieke ruimte om in constructieve, ludieke acties.

Meer stadsmeubilair? Oplossingen voor zwerfvuil? Mensen laten glimlachen op straat?
AYAY! heeft er een recept voor.


OPROEP

 

Bij het Monument voor de Arbeid (aan de Jules Detroozbrug in Laken) ligt een klein pleintje/parkje er wat verlaten bij. Ooit was dat anders. Mensen kwamen er dansen, zingen, Geuze Lambiek drinken en smullen van de bekende taarten van Laken: ‘half en half’ (half rijst, half pruimen).

 

AYAY brengt een ode aan dat verleden en blaast het parkje nieuw leven in. Samen met de buurt en met jou.

 

Trek mee de boer op om zoveel mogelijk buurtbewoners te betrekken en ideeën te verzamelen.
Steek de handen uit de mouwen om bijvoorbeeld picknicktafels, een barbecue, een groot schaakbord te maken, … Ga mee lobbyen bij Brusselse politici, …

 

Kortom, heb je zin om op één of andere manier mee te helpen bij de realisatie van een aangename plek aan het water? Check de facebookpagina van ‘AYAY’ en blijf op de hoogte van alle acties en doe-momenten!