februari 2016
ma
di
wo
do
vr
za
zo
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
Redelijk eigenzinnig
Een resem professoren, wetenschappers en denkers uit verschillende disciplines dagen je uit gedurfde keuzes te maken. Maar niet zonder voldoende munitie. Een inleidende lezing geeft je zicht op de argumenten in actuele wetenschappelijke discussies. Een panel trekt het gesprek open met stellingen.
Brussels Coach Café: als je het allemaal té goed wilt doen
Meredith van Overloop is auteur van het boek ‘Niet perfect, toch content’. In deze sessie nodigt ze je uit je perfectionisme aan de kant te zetten en je te laten leiden door de natuurlijke cycli in jezelf. Cycli die je ook in de natuur en bij dieren terugvindt
17
18
19
Boekbabbel
Babbelen over boeken. Dat doen we 1 keer in de maand. Centraal staat natuurlijk het boek! Maar we willen vooral een bruisende en behaaglijke plek zijn waar mensen van gedachten wisselen over boeken en andere dingen des levens.
20
21
22
23
24
Mindfulness - oefengroep
Meer ruimte in je hoofd en een frisse blik op het leven? Dat kan met mindfulness. Ben je al vertrouwd met mindfulness en zoek je een plek om in groep te oefenen? Dan ben je welkom op onze maandelijkse oefenplek in De Rinck.
25
26
27
28
29

AYAY!

AYAY zet frustraties over de publieke ruimte om in constructieve, ludieke acties.

Meer stadsmeubilair? Oplossingen voor zwerfvuil? Mensen laten glimlachen op straat?
AYAY! heeft er een recept voor.

AYAY! wil ook bijzondere, vergeten plekjes nieuw leven inblazen. Zo is er een fantastisch groen plekje in Brussel met een magnifiek zicht op het water. Aan het 'Monument voor de Arbeid' in Laken. En bijna niemand die er van geniet ... Met 'Au bord de l'eau' komt daar nu verandering in. Op geregelde tijdstippen wordt er een feest, publieke BBQ, ... georganiseerd.
Volg 'Au bord de l'eau' op Facebook en blijf op de hoogte van alle activiteiten.

 
 

Lees ook het artikel 'Haal omheining rond Monument voor de Arbeid weg'.
Of bekijk de reportage van TV Brussel.© Bart Dewaele