januari 2018
ma
di
wo
do
vr
za
zo
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
Brussels Coach Café: de ‘Goed Bezig Check-up’ methode
We gaan jaarlijks naar de tandarts en de autocontrole. Wat als we jaarlijks ook een check-up zouden doen van ons professioneel leven? Veronika Wuyts werkte de ‘Goed Bezig Check-up’ methode uit. Tijdens dit coach café neemt ze je mee door de 3 fasen van de methode en hun 9 wegwijzers.
17
18
19
Boekbabbel
Babbelen over boeken. Dat doen we 1 keer in de maand. Centraal staat natuurlijk het boek! Maar we willen vooral een bruisende en behaaglijke plek zijn waar mensen van gedachten wisselen over boeken en andere dingen des levens.
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hoe … talent ontdekken en inzetten?


WatGoed nieuws: iedereen heeft talent, je wordt er mee geboren. Nu, talent hebben is één ding, talent ontdekken en inzetten een ander. Daarvoor moet je gedrag ontwikkelen waardoor het talent zichtbaar wordt en een context zoeken en/of creëren waarin talent kan groeien.

Citizenne helpt je hiermee op weg en gaat aan de slag met jouw team.
Via een brede waaier aan leuke en creatieve oefeningen brengen we in kaart waar elk teamlid/vrijwilliger goed in is, wat energie geeft en waar ambities liggen. In een volgende stap onderzoeken we samen hoe we die talenten meer ruimte kunnen geven binnen jouw organisatie. Hoe we ze kunnen ontwikkelen en inzetten als krachtbron.


De effecten zijn niet te onderschatten. Doen waar je goed in bent en het inzetten van je talent verhoogt het zelfvertrouwen, laadt de batterijen op en levert betere werkresultaten.


Deelnemer(s) aan het woord“Citizenne verbindt noten tot een harmonieuze symfonie”
Bachir Benaddou,trajectbegeleider Agentschap Integratie en Inburgering vzw

"De samenwerking met Citizenne is efficiënt, flexibel, duidelijk en vol met mogelijkheden waarbij er ruimte bestaat tot invulling die aansluit bij de doelgroep."
Aline Nyirahumure, stafmedewerker Brusselwerking van het MinderhedenForum vzw

 

Praktische infoAantal deelnemers: min.6 – max. 15
Kostprijs: 150€ per dagdeel en per begeleider
Contact: Erika Rau, Educatief Medewerker, 0472/787 806, erika@citizenne.be.