juni 2016
ma
di
wo
do
vr
za
zo
 
 
01
02
03
04
05
Stille brunch: een experiment
Soms is het beter om geen woorden vuil te maken aan de stilte maar louter te ervaren. In de groene omgeving van la ferme Nos Pilifs ontvangen we jou voor een stille brunch. Wat de stilte ons brengt , zien we op dat moment wel. Afsluiten doen we met een slow talk over verstillen en vertragen.
06
07
08
Slow talks - te voet
Met vertraagde pas en een open blik gaan we op pad samen met Julie Rodeyns. Zij laat je op een heel eigenwijze manier naar de stad kijken. Ze tovert creatieve formats en verdiepende gesprekstechnieken uit haar hoed om samen van gedachten te wisselen over stilte en vertragen in de stad.
09
10
11
12
13
14
Blik op talent
In deze workshop maken we voor jou helder wat talent precies is, hoe je het kan ontdekken en hoe je er mee aan de slag gaat. We bekijken ook de valkuilen van talent. Een intro op het wel en wee van talent.
15
16
17
Boekbabbel
Babbelen over boeken. Dat doen we 1 keer in de maand. Centraal staat natuurlijk het boek! Maar we willen vooral een bruisende en behaaglijke plek zijn waar mensen van gedachten wisselen over boeken en andere dingen des levens.
18
Micro-avontuur geannuleerd
Citizenne neemt je mee met de fiets naar de groene rand rond Brussel. Dit kleine avontuur garandeert een heel andere tijdsbeleving. Het haalt je routine overhoop en prikkelt je zintuigen. Inspirerende gesprekken rond een kampvuur, de stilte van de natuur alvorens in je tent te kruipen.
19
20
21
Brussels Coach Café: welk mens wil je zijn?
‘Goddelijk Wild’ is het verhaal van 2 psychologen op trektocht door de wilde natuur van Canada. Wat een ‘gewone’ trektocht zou zijn, wordt uiteindelijk een existentiële queeste. In dit coach café brengen ze het verhaal van hun tocht. Ze laten ook zien hoe ze met cliënten aan de slag gaan.
22
Fietstocht: slow economy initiatieven in Brussel
Met de fiets rijden we langs innovatieve winkels, boetieks en werkplaatsen die een mooi evenwicht hebben gevonden tussen commerciële, sociale en ecologische belangen. Inspirerende mensen en plekken die laten zien dat het anders kan.
23
24
25
Iftar avond
Tijdens de ramadan doorbreken moslims na zonsondergang dagelijks het vasten. Dan wordt er een waar feestmaal bereid: de Iftar. Ook dit jaar bieden we jou de kans om zo'n Iftar mee te maken. Schuif mee aan tafel en reserveer hier je plekje.
26
27
28
Iftar avond
Tijdens de ramadan doorbreken moslims na zonsondergang dagelijks het vasten. Dan wordt er een waar feestmaal bereid: de Iftar. Ook dit jaar bieden we jou de kans om zo'n Iftar mee te maken. Schuif mee aan tafel en reserveer hier je plekje.
29
30

Op zwier door Cultureel Brussel

Citizenne neemt je groep mee op pad in de stad & laat je proeven van cultuur in de brede zin van het woord. Want in Brussel valt altijd iets te beleven.


FORMULE 1

Per seizoen programmeren wij diverse activiteiten waar je met jouw organisatie of vereniging aan kan deelnemen. Een theaterbezoek, een actieve doe-workshop, een bezoek aan een tentoonstelling, een festival meepikken, …

  • Citizenne zorgt voor een speelse touch, maakt moeilijke dingen makkelijk en zware dingen licht.

  • Citizenne breit een leuke workshop aan een voorstelling of initieert een gezellige babbel achteraf.

  • Citizenne zorgt er voor dat de mensen van je groep andere mensen ontmoeten in een veilige en ongedwongen sfeer.

 

FORMULE 2

Op zoek naar een activiteit in de stad die volledig matcht met je groep? Nood aan inspiratie?

  • Wij geven je input waar je zelf mee aan de slag kunt.We maken een afspraak om samen op zoek te gaan naar thema’s, plekken, contacten, … die aansluiten bij de noden van je groep.

 

  • Reeds een idee maar wil je er een toegankelijke en speelse ervaring van maken? Op zoek naar een aanpak die aansluit bij de eigenheid van je groep?

  • Samen met jou denken wij graag mee na over leuke werkvormen & speelse insteken, …. Na een gesprek geven we je tips en tricks of begeleiden eventueel mee de activiteit.

 

 

Meer info?
benedicte@citizenne.be
0478/877 344

 

Dit project kadert binnen de promotie van Paspartoe i.s.m. VGC en Lasso. www.paspartoebrussel.be