februari 2017
ma
di
wo
do
vr
za
zo
 
 
01
02
03
04
05
06
07
08
09
Ciné matinee: The invisible city
Ciné matinee dat is een reeks films en documentaires over belangrijke thema’s zoals het milieu, werkloosheid, ongelijkheid, … Met een lekker ontbijt als opwarmer en een gezellige babbel achteraf. Op 9/2: The invisible city
10
11
12
13
14
Op ontdekking in Matonge
Matongé is een levendige, kleurrijke wijk waar het Belgisch koloniaal verleden en de hedendaagse migratie samenkomen. Op je wandeling staan bewoners speciaal voor deze avond klaar om je onder te dompelen in dit stukje Congo in Brussel. De ervaringen delen we achteraf in het KUUMBA-café.
15
16
17
Boekbabbel
Babbelen over boeken. Dat doen we 1 keer in de maand. Centraal staat natuurlijk het boek! Maar we willen vooral een bruisende en behaaglijke plek zijn waar mensen van gedachten wisselen over boeken en andere dingen des levens.
18
19
20
21
Brussels Coach Café: krachtig coachend omgaan met voortdurende veranderingen en politiek spel!
Veel medewerkers worstelen wel eens met verlammende “onmacht” door voortdurende verandering en politieke spelletjes in de organisatie. Karl Van Hoey vertelt op een zeer persoonlijke manier hoe coaching kracht kan geven en hoe je jezelf succesvol door verandering kan loodsen.
22
23
24
25
26
27
28

Op zwier door Cultureel Brussel

Citizenne neemt je groep mee op pad in de stad & laat hen proeven van cultuur in de brede zin van het woord. Want in Brussel valt altijd iets te beleven.

 

Citizenne biedt 3 FORMULES aan:

  • Een kant-en-klaar aanbod - SOLO
    Citizenne biedt per seizoen een 4-tal uitgewerkte, toegankelijke en leuke activiteiten aan die je kan aanvragen voor jouw groep. In onderling overleg bepalen we een datum.

  • Een kant-en-klaar aanbod - MIX
    Citizenne maakt per seizoen een selectie uit al wat leeft in Brussel en maakt er laagdrempelige, speelse activiteiten van op vaste data. We mikken hier op een mix van publieken. Per organisatie kan je met max. 5 deelnemers participeren.

  • Doe het zelf - HULPKIT
    Je hebt zelf reeds een culturele uitstap in gedachten maar wil er een toegankelijke, speelse ervaring van maken en kunt daar wat hulp bij gebruiken. Of je bent op zoek naar een aanpak die aansluit bij de eigenheid van je groep of gewoon naar inspiratie. 1 adres: Citizenne


Organisaties die werken met kwetsbare groepen krijgen voorrang.

 

Meer info?
benedicte@citizenne.be
0478/877 344

 

Dit project kadert binnen de promotie van Paspartoe i.s.m. VGC en Lasso. www.paspartoebrussel.be